Kókuszkrémes-fahéjas szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! Egy finom desszert, ami biztosan a kedvenced lesz! A Kókuszkrémes-fahéjas szelet egy isteni finom könnyedt édesség!

Piramis szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! Egy klasszikus desszert a régi időkből! Készítsd el velünk a Piramis szeletet és tedd büszkévé a nagyidat!

Túrós-mazsolás szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! Nagyon egyszerű, gyors és isteni finom! Ne is habozz, készítsd el a Túrós-mazsolás szeletet még ma!

Almás-mákos márvány szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! Egy nagyon finom és nagyon egyszerű süteményhez van kedved? Az Almás-mákos márvány szelet szuper választás! Mindenki kedvence lesz, próbáld ki!

Milliomos szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! Karamellás, ropogós és még csokoládés is? Igen! A Milliomos szelet a te fő nyereményed, ha egy izgalmas finomságra vágysz!

Fantázia szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! A Fantázia szelet egy igazán fantáziadús desszert, amivel garantált a fenomenális és emlékezetes vendégvárás!

Sárika szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! Egy könnyedt és mutatós desszert vendégvárásra? A Sárika szelet egy szuper választás!

Epertorta

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! Egy igazi klasszikus, amit mindenkinek egyszer el kell készítenie! Az alábbi Epertorta recept a legegyszerűbb és leggyorsabb, amit találhatsz! És még isteni finom is!

Kardinális szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! A Kardinális szelet egy finom habos édesség, aminek az elkészítése egyszerűbb, mint gondolnád! Próbáld ki te is!

Zita szelet

  NÉZD MEG A VIDEÓINKAT és készítsd el a receptet! Egy szuper látványos és krémes desszertet készítenél? A Zita szelet a legjobb választás! Finom gesztenyés és vaníliás krém piskóta közé zárva, látványos csokoládé borítással! Készíts saját szakácskönyvet receptkártyáinkkal! 😉 Töltsd le, nyomtasd ki, és készítsd el a saját szakácskönyved. (Részletes recept leírás a kártya alatt!)

All rights reserved © Receptvideok.hu Adatkezelési tájékoztató Impresszum